extremis

Uniek in
zijn soort.

extremis

Biophilic
design.

Extremis maakt meubels met een uniek karakter en prachtig design. Ontwerper Dirk Wynants ontwikkeld zijn meubels telkens opnieuw met hetzelfde oog voor detail en de zoektocht naar duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatie.

Diensten

Wat hebben wij voor deze klant kunnen betekenen.

Biophilic design.

Previous slide
Next slide

Als ontwerper wil Dirk Wynants graag anderen blijven inspireren. Contrast gaf vorm aan de door hem geschreven Whitepaper over Biophilic Design, of hoe je de natuur in design kan verwerken. 

De Whitepaper werd uitgebracht in vier talen en contrast verzorgde de opmaak van al deze versies.

Creatieve
communicatie.

Contrast ontwikkelde naast de whitepaper over Biophilic Design ook een reeks andere elementen voor de communicatie van extremis. Zo ontwikkelden wij een digitale presentatie om in coronatijden tijdens het online sales evenement te gebruiken.   Hiernaast werkten we ook wat social media uit voor Extremis USA. Waarbij posts en stories werden ontwikkeld om producten te gaan promoten.

extremis staat gekend voor zijn strak en minimalistische design. De whitepaper volgde deze stijl volledig.

Meer over dit project.

Contrast ontwikkelde naast de whitepaper over Biophilic Design ook een reeks andere elementen voor de communicatie van extremis. Zo ontwikkelden wij een digitale presentatie om in coronatijden tijdens het online sales evenement te gebruiken.   Hiernaast werkten we ook wat social media uit voor Extremis USA. Waarbij posts en stories werden ontwikkeld om producten te gaan promoten. Ook werd er een nieuwsbrief opgemaakt.

Interesse in een samenwerking? Laat van je horen!

webdesign door contrast communicatie