contrast communicatie

Experts
in print.

offline communicatie

Maak de
juiste indruk.

Niet enkel uw visitekaartje, social media of website maken de eerste indruk over uw onderneming bij potentiële klanten. Alle gedrukte communicatie brengt een boodschap naar buiten. Wij zorgen ervoor dat dit de juiste is.

kwalitatief drukwerk

Contrast verzorgt het drukwerk van uw onderneming met kennis van zaken. Los van de vormgeving kunnen wij uw drukwerk ook drukken en leveren. Ons drukwerk is steeds van uitstekende kwaliteit, ecologisch verantwoord en aan correcte prijzen.

make it pop

Unieke
afwerking.

Drukwerk kan – in tegenstelling tot digitale communicatie – een extra ‘voelbare’ laag bevatten. Door de juiste papierkeuze te combineren met een stijlvolle afwerking en een origineel ontwerp en krijgt uw drukwerk net die extra dimensie. Foliedruk, reliëf, een bepaalde vouwwijze, … Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk opvalt tussen de massa.

Drukwerk geeft communicatie een extra tastbare dimensie.

postbedeling & mailing

Maak indruk bij
uw doelgroep.

Degelijk drukwerk maken is één ding, het bij de juiste mensen krijgen is minstens even belangrijk. Contrast verzorgt graag de bedeling van uw drukwerk via een direct mailing of postbedeling. Zo bent u zeker dat het drukwerk in de juiste handen komt.

referenties.

Blog

Lees onze inspirerende
artikels.

Wij delen graag onze kennis en voorzien onze bezoekers van tal van grafische artikels. Dit om u te motiveren en constant te blijven inspireren.

Logofolio

Ontdek onze referenties in branding.

Benieuwd welke logo’s wij al hebben ontwikkeld? Check onze logofolio en ontdek welke ondernemingen wij reeds van een logo hebben voorzien. 

let's get in touch

Geef ons een seintje en wie weet verzorgen wij binnenkort uw creatief drukwerk.

webdesign door contrast communicatie